Descriere
Din Balcani pana in Orientul Mijlociu spre India, boiaua de ardei iute este foarte populara. De asemenea, in bucatarie, pulberea picanta nu trebuie sa lipseasca. Mai ales atunci cand condimenteaza fasole, linte, carne, tocanite si fripturi.
Boiaua de ardei parfumata imbogateste omletele, supele de peste, salata (icre) de vinete, orez, pasta de tomate, salate marocane, gulas, pui, vitel, hamburger, carne de vanat, etc.
Ingrediente: boia din ardei dulce*
*ingredient certificat ecologic
Mod de utilizare: se poate folosi la prepararea gulasului dar si pentru condimentarea tocanitelor, mancarurilor cu carne sau a celor pe baza de leguminoase precum fasole, linte sau naut.
Poate fi folosita inclusiv la sandvisuri tartinabile sau decorarea mancarurilor sau aperitivelor (hummus, tort aperitiv, etc).
Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Mod de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si caldura.
Tara de origine: UE
0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)